Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Może nie powinienem cytować tu post z forum FW, ale jednak:
https://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Nepotyzm+na+filmwebie,3196069
Warto zwrócić uwagę na końcówkę.
@Chemas No docenili nas użyszkodnicy, którzy i tak tam będą dalej siedzieć i dodawać z uporem maniaka.
@Elizabeth_Linton Na to nie ma rady. Czasami czytuję sobie wypowiedzi i w większości, poza jednostkamii jak Marac na przykład, wszyscy uważają, że są na lepszym okręcie, a FDB uważają za niższy poziom, mimo tego, że FW ma ich gdzieś :) A szkoda, chociaż zauważam napływ coraz większy nowych aktywnych użytkowników.
@Chemas
Ja tam na razie jeszcze trzymam te swoje konto, choć już od dawna niczego nie oceniam (ocenianie tam zakończyłem z końcem 2018 roku), mniej więcej po "dobrych zmianach" profili i po tym jak przeniosłem się tutaj i na IMDB.
Choć to już kwestia czasu kiedy je usunę, na razie trzymam je jeszcze ze względu na znajomych żeby wiedzieli gdzie jestem jakby co.
Też dziwi mnie że ludzie tam jeszcze siedzą i co gorsza dodają..To jest idealny przykład Syndromu Sztokholmskiego, ci ich zlewają i kopią po dupie co raz to głupszymi zmianami a oni dalej potulnie jak baranki tam siedzą..
Całkiem nie tak dawno posypałem im trochę prawdy w tym temacie co o tym myślę :
https://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Normalnie+otworzy%C4%87+jakie%C5%9B+dobre+czekoladki+i+dobrego+szampana..,3190953
Swoją drogą jak już tam wejdę, a rzadko już to robię to też ich raczej nie oszczędzam.. : )
Czy ja dobrze się tam doczytałem w tym temacie który zapodałeś ?
Zablokowali konto Maraca ?
@Siwy1984 Święta racja.
Ten Twój temat znam, czytałem go kiedyś. Pocisnąłeś, ale potulne baranki i tak na Ciebie naskakiwali. Ech szkoda słów.
Co do Maraca nie wiem, może coś tam doszło po założeniu przeze mnie tematu.
PS Siwy, wlaśnie przeczytałem, z tego co widzę to chyba faktycznie Marac ma zablokowane konto ;)
@Siwy1984 to już od jakiegoś czasu nie jest portal społecznościowy. Zarobili na ludzkich głosach, na dodawaczach, a teraz chcą odcinać kupony.
Jeśli chodzi o likwidację konta, ja co prawda nie likwidowałem osobiści, ale to bez znaczenia. Mój profil dalej wisi (przynajmniej jakiś czas temu tak było) i wszystkie oceny również. Pisałem kilkakrotnie o usunięcie konta wraz z calością mojego dorobku, bez skutku.
Proszę czekać…