Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.
Przyjaciele(friends), anioł ciemności, tajemnice smallville i gotowe na wszystko;) zapomniałam dodać archiwum x;)
Ja polecam Medium i Battlestar Galactica. BG jest rewelacja chociaz musiałam "przemęczyć pilota" i z 2 odcinki. Znowu medium jest fajne cos w stylu filmu The Gift, pozniej przy koncu 2 sezonu się trochę "wlecze". Kiedyś oglądałam Dead Like Me, ale nie każdemu odpowiada czarny humor; no i jak na babę przystało Desperate Housewives – dla mnie bomba.
Quantum Leap (zagubiony w czasie) , Surface polecam b.faje seriale. ps. może ktoś przetłumaczy napisy do quantum leap :) Pozdro
Inne, które nie zostały jeszcze wymienione a które mnie wciągnęły to:
1) Bones – polecam!!!
2) The Unit
3) Sleeper cell
4) Over There
5) Angela’s Eyes
6) Heroes – leci od 25 września, mocno reklamowany w USA
No i oczywiście polecam już wymienione:
7) Tajemnice Smallville – jestem fanem tego serialu
8) Num3ers (Wzór)
9) Battlestar Galactica
10) Gotowe na wszystko
Nie ominąłem też żadnego odcinka z takich serialów jak: Anioł ciemności, Buffy – postrach wampirów, Nikita, Dark Angel, Alias, Kameleon. I mógłbym tak wymieniać i wymieniać. Jest tego sporo :)
jeszcze przypomniał mi sie CARNIVALE bardzo fajny taki troche tajemniczy ogólnie polecam
A może coś z polskiej klasyki? "Polskie drogi", "Kariera Nikodema Dyzmy", "Kolumbowie", "Kapitan Sowa na tropie" czy "Czarne chmury"
Proszę czekać…