Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.
Odnośnie tych oper mydlanych, ciekawe czy jest osoba która widziała wszystkie odcinki "Guiding Light" a jest ich ponad 15 tys. Serial kręcą od 1952 i jeszcze się im nie znudziło.
Komentarz na temat "Guiding Light", a właściwie na temat jednej z postaci (Revy) w jednym z amerykańskich for telewizyjnych: Reva Shayne, po swojej "śmierci", po wstąpieniu do sekty, po zostaniu księżniczką w San Cristobel, po powrocie do Stanów i po ponownym poślubieniu Josha, po powrocie do San Cristobel i po zainicjowaniu rewolucji, po sklonowaniu, po straceniu wzroku i po tajemniczym jego odzyskaniu … wreszcie przekroczyła granice. Zaczęła podróżować w czasie, weszła "w obraz" i teraz (2001) jest siedemnastowieczną francuską pokojówką. Scenarzystom zaczyna brakować pomysłów, klonowanie jest usprawiedliwione – wtedy wszyscy o tym mówili… ale to już za dużo :D
Albo ciekawostka odnośnie Mody na Sukces – w Polsce serial emitowany jest od 12 lat a zaczęli go pokazywać od 216 odcinka :)
> pietruch o 2006-11-28 00:20:14 napisał:
> Albo ciekawostka odnośnie Mody na Sukces – w Polsce serial emitowany jest od 12
> lat a zaczęli go pokazywać od 216 odcinka :)
A to dlatego nie mogę sie połapać w tym serialu, juz myslałem ze jestem zbyt mało rozgarniety aby ogladac mode na sukces i dlatego gubie watek, a tu sie okazuje ze nie mzliwoscia jest złapanie głownego watku, poniewaz serial nie jest puszczany od poczatku :-)
Ps. Pietruch moze masz te 9854 serialu Guiding Light na kompie, chetnie bym sobie obejrzał, akurat mam jakies 2 lata wolnego, jesli masz to przesli na moj meil ;-)
> wolfie o 2006-11-28 17:34:02 napisał:
>
> Ps. Pietruch moze masz te 9854 serialu Guiding Light na kompie, chetnie bym
> sobie obejrzał, akurat mam jakies 2 lata wolnego, jesli masz to przesli na moj
> meil ;-)
Jak będę miał wolne 5 min to ci prześle to i te odcinki All My Children, których szukasz :D
> pietruch o 2006-11-28 19:20:25 napisał:
>
> Jak będę miał wolne 5 min to ci prześle to i te odcinki All My Children,
> których szukasz :D
Czekam….., pietruch tylko prosiłbym abys jak najszybciej znalazł te 5 min, bo jak bedziesz zwlekał, to mi zycia moze nie starczyc, aby obejrzec wszystkie odcinki (wiesz mam juz swoje latka -:)
Proszę czekać…