FDB.PL 1184 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Problem 11
srebrny

Co za faza wchodze na strone jakiegos filmu i obok po prawej stronie wysauja mi jakies bzdury typu zareklamuj si w gogle lub zareklamuj sie na tej stronie co to za szajs?

pietruch

Kiedyś ktoś pisał że strony filmów po prawej stronie są puste – Góra wstawiła tam po prostu reklamy google.

Wiem, wyglądają okropnie. Już lepiej jak tam nic nie było

srebrny

Tragedia jednym slowem tak zaczac nowy rok o moj boze no bez urazy ale to najglupszy z mozliwych pomysłow

Anonimowy

Dzięki temu fdb wygląda jak jakaś strona z torrentami, czy coś.

srebrny

przez te reklamy to jak dla mnie strona stracila w hu. duzo ze swojej wartosci

Lucas_B

> srebrny o 2007-01-02 10:54:49 napisał:
>
> przez te reklamy to jak dla mnie strona stracila w hu. duzo ze swojej wartosci

Srebrny, popieram wypowiedź. Strona fdb.pl straciła coś, dzięki czemu była o 100x lepsza od filmwebu – przejrzystość. A jeszcze te reklamy są w takim głubim miejscu, na samym środku…

BigGiantHead

Było jasne (przynajmniej dla mnie), że prędzej czy później reklamy będą. To nie jest organizacja charytatywna, to ma przynosić zyski, a PRZYNAJMNIEJ samo się finansować. Moim zdaniem lepsze takie reklamy, niż flashowe potwory z rozwijającymi się na całą stronę migającymi banerami lub (o zgrozo) odgrywające jeszcze jakieś dźwięki.

Lucas_B

> BigGiantHead o 2007-01-02 13:23:33 napisał:
>
> Było jasne (przynajmniej dla mnie), że prędzej czy później reklamy będą.
> To nie jest organizacja charytatywna, to ma przynosić zyski, a PRZYNAJMNIEJ
> samo się finansować. Moim zdaniem lepsze takie reklamy, niż flashowe potwory
> z rozwijającymi się na całą stronę migającymi banerami lub (o zgrozo)
> odgrywające jeszcze jakieś dźwięki.

W sumie masz rację, lepsze reklamy niż banery (ale banery też są np. ten tańczący człowieczek Fanty). Oby jednak reklam, banerów i innego syfu było jak najmniej…

srebrny

> BigGiantHead o 2007-01-02 13:23:33 napisał:
>
> Było jasne (przynajmniej dla mnie), że prędzej czy później reklamy będą.
> To nie jest organizacja charytatywna, to ma przynosić zyski, a PRZYNAJMNIEJ
> samo się finansować. Moim zdaniem lepsze takie reklamy, niż flashowe potwory
> z rozwijającymi się na całą stronę migającymi banerami lub (o zgrozo)
> odgrywające jeszcze jakieś dźwięki.

Ok niech beda reklamy ale nie tego typu kurde jak u gory sobie swieci jakas flashowa reklama to mi nie przeszkadza ale jezeli szukam jakiegos filmu znajkduje go i obok obsady rezyserow itp mam jakies durne angielskie reklamy to ja dziekuje do widzenia

srebrny

Czym sa reklamy google?

Wyświetlając reklamy Google na Swojej witrynie zarobisz więcej pieniędzy

• Reklamy Google są zawsze dostosowane do informacji poszukiwanych przez osoby odwiedzające Twoją witrynę
  • Dostosowane reklamy możesz zacząć wyświetlać w ciągu kilku minut
  • Gdy osoby odwiedzające Twoją witrynę klikną w reklamę, Google Ci za to zapłaci
sciema

Ja tam nie narzekam. Reklamy typu "google" ujdą, aż tak mi nie przeszkadzają i nie traci za dużo estetyka strony. Najgorsze z najgorszych są reklamy "flash" te co pojawiają się do góry to jeszcze przeżyje ale te co trzeba zamykać to już szczyt szczytów. Bardzo często nie można odrazu tego zamknąć. Czasami "X" jest tak ukryty że trzeba swoje odczekać aż łaskawie samo zniknie. Nie narzekajmy więc na reklamy od google bo nie są one upierdliwe a czasami dzięki nim możemy nawet skorzystać.

srebrny

Mi to juz naprawde rybka

Proszę czekać…