FDB.PL 1196 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

czy jest tu coś takiego jak top 100 world? 9
Timothy

na filmwebie jest a tu nie widze.

Trophy

Nie ma na razie.

jdzban

Na razie nie ma, ale jak jest na Filmwebie, to tutaj na pewno się pojawi. :)

Mort_Rainey

Ale tutaj bedzie lepsze niż na FW :)

gomik

o ile kiedys zbierze sie 100 filmow ktore maja po 5 glosow

nathalie

Już jest ponad 100…

waldit

wydaje mi sie ze ruch na stronach fdb napedza serwis napisowy, ludzie wchodza i wychodza niemal brak glosow i komentarzy. spolecznosc na forum praktycznie sie nie udziela. mysle ze rozpisywali by sie tylko o tym jak i gdzie szukac napisow i kiedy sie pojawia bo chyba tylko to ich interesuje. czytalem na internetstandart kiedys jak to rosnie ogladalnosc fdb ale na forach i w komentarzach i glosach tego nie widac. wydaje mi sie ze to spolecznosc 84 dodajacych osob i z 27 weryfikujacych. cos marna spolecznosc. chyba kopiowanie rozwiazan z fw nie przynosi efektu? po co drugi filmweb? moze czas budowac spolecznosc bez powielania pomyslów filmwebu? film.wp buduje swoja spolecznosc inaczej niz filmweb moze nie tak skutecznie ale z duzo lepszymi efektami niz fdb. no i chyba dzial filmowy wp odwiedzaja ludzie szukajacy informacji o filmie a nie tylko napisów.

Timothy

ale ja i tak uważam że dobre chęci nie starczą.

demen

Jedynym aktualnie godnym polecenia serwisem z dużym katalogiem filmowym i dużą ilością oddanych głosów na dany film jest imdb i głównie jego sie trzymam jeśli chodzi o ranking filmowy. Filmweb chodzi zdecydowanie za wolno i jest mało poręczny w użytkowaniu

Timothy

a ja mam zupełnie inne zdanie o filmwebie.

Proszę czekać…