ŚWIAT TV 85 nowy temat
szukaj Kategorie

Spędzamy 4 godzin dziennie przed telewizorem i tutaj możesz podzielić się swoimi uwagami na temat programów, które lubisz oglądać i podyskutować o wszystkim co związane z TV.

Herosi 30
Elros

Co sądzicie o tym serialu? Ma szanse zająć czołówkę najlepszych światowych seriali?
Wg mnie "Heroes" już pokonało "4400" i "Supernatural" ;]

Grzegorz_Derebecki

Pierwsze dwa odcinki były ok chodź mnie bardziej podobało sie 4400 to sądzę, że kolejne odcinki mogą mnie przekonać iż to właśnie Herosi będą lepsi :)

Anita_Nowakowska

Po dwóch odcinkach, które oglądałam trudno coś powiedzieć, ale na chwilę obecną nie. Wg mnie nie pobija 4400 i o ile się nie rozwinie w dobrym kierunku, to zginie.

Miejmy nadzieję, że warto dla niego spędzać 90 min w czwartek przed TV.

srebrny

LOL Jakie dwa odcinki ja jestem na odcinku nr 22 serial jest zajebisty najlepszy jakie terazz leca w USA bije wszystko co bylo 4400 sie nie umywa zakladam ze ogladacie na TVP1 wiec ogladajcie dalej warto btw Hiro ROX:)

Elros

Ja już jestem po 3 odcinku, ściągam je legalnie, bez tłumaczeń :)

3 odc. jest bardzo efektowny, sam Neo by mógł od tego serialu się uczyć :D

srebrny

Zobaczysz co sie bedzie dzialao gdy Peter Petrelli zrozumie ze umie absorbowac moce innych osob i nauczy sie nimi poslugiwac (walka z Sylerem) lub odcinek 19(5 Lat pózniej) wtedy dopiero Ci sie serial spoidoba.

Elros

Najbardziej to się nie mogę doczekać … :D
Na pewno do niego nie dojdzie, ale żeby jakieś przebłyski czy coś się na pewno pojawią :)

BigGiantHead

Wiecie, wszystko fajnie, ale moglibyście jakoś ostrzegać przed tym, że zdradzacie, co się będzie działo w kolejnych odcinkach… Nie ma to jak sobie przeczytać i zepsuć wszystkie niespodzianki w serialu.

Elros

Sorki, zagalopowałem się, już ocenzurowałem ;)
Ale przecież serial to nie film (: zakończenia alternatywnego w nim się nie da zdradzić;
chociaż na pewno byłbym zły, jakby kto napisał na forum kto zginie w Lost :]

Trophy

Serial jest bardzo dobry, chociaż pierwsze 2-3 odcinki nie zachwycają, ale będzie znacznie lepiej. A co do spojlerów, to ja je zawsze czytam, bo to i tak nie zastąpi mi obejrzenia odcinka.

mateusz698

Ja też już obejrzałem 22 odcinki i czekam na ten ostatni 23!!! Serial super i naprawdę lepszy od tych wszystkich 4400 i nawet czasem LOST. Mnie osobiście wciągnął po 4 odcinku (scena w pociągu, zobaczycie to się dowiecie dlaczego ;))a potem to już nie mogłem przestać oglądać… :>

srebrny

Secena w pociagu jest niezla ale dopiero 19 odcinrek( 5 lat póżniej) daje popalic dla mnie to najlepszy odcinek w serii

Elros

Właśnie biorę się za oglądanie 4 odcinka ;)
Srebrny, z jakiej stronki ściągnąłeś te wszystkie odcinki?
A dokładnie chodzi mi o jakość obrazu i dźwięk :P

srebrny

Nie ze strony całkiem inne zródło jakosc HR.HDTV

Grzegorz_Borowiecki

ciekawie sie zapowiada, ale ja nigdy nie bede mega fenem fantastyki … juz wole cos w stylu PB ;) nie dalem sie wciagnac Zagubionym, 4400, Jerycho ale z Herosami zrobie wyjatek ;) czekajac na kolejny sezon PB trzeba przeciez cos ogladac ;P a Rzym mnie jakos nie wciagnal ….

Anita_Nowakowska

Eeee nie opowiadajcie! ;P :)

Elros

No dobra, to nie daje mi spokoju,
kto nie oglądał, niech nie czyta! :)

O co chodziło z tą sceną w pociągu? Czy było coś więcej niż pojawienie się tego Chińczyka i zatrzymanie czasu?
Te odcinki trwają zdecydowanie za krótko! :D

Trikster

> Grzegorz Derebecki o 2007-05-19 15:40:58 napisał:
>
> Pierwsze dwa odcinki były ok chodź mnie bardziej podobało sie 4400 to
> sądzę, że kolejne odcinki mogą mnie przekonać iż to właśnie Herosi
> będą lepsi :)

Haha… pierwsze odcinki mnie odepchnęły od seriualu, ale później… stwierdziłem, że jest lepszy od 4400 , a o supernatural nie mówię, gdzie warsztat aktorów jest niemal równy zeru :/

Trikster

> Anita Nowakowska o 2007-05-19 15:54:53 napisał:
>
> Po dwóch odcinkach, które oglądałam trudno coś powiedzieć, ale na chwilę
> obecną nie. Wg mnie nie pobija 4400 i o ile się nie rozwinie w dobrym
> kierunku, to zginie.
> Miejmy nadzieję, że warto dla niego spędzać 90 min w czwartek przed TV.

nie zginie, zapewniam

Trikster

> srebrny o 2007-05-19 16:29:07 napisał:
>
> LOL Jakie dwa odcinki ja jestem na odcinku nr 22 serial jest zajebisty
> najlepszy jakie terazz leca w USA bije wszystko co bylo 4400 sie nie umywa
> zakladam ze ogladacie na TVP1 wiec ogladajcie dalej warto btw Hiro ROX:)

nienawidzę postaci Hero i wolałbym, żeby grał go James Kyson Lee… (czyt. Ando), też czekam na 23 odcinek (Jak powstrzymać … nie napiszę kogo, bo inni jeszcze nie oglądali—> ta inf. jest na imdb)

Trikster

> srebrny o 2007-05-19 18:13:50 napisał:
>
> Zobaczysz co sie bedzie dzialao gdy Peter Petrelli zrozumie ze umie absorbowac
> moce innych osob i nauczy sie nimi poslugiwac (walka z Sylerem) lub odcinek 19(5
> Lat pózniej) wtedy dopiero Ci sie serial spoidoba.

i po co piszesz ludziom, którzy dopiero chcą to zobaczyć??
i hnie Sylerem tylko Sylarem

Grzegorz_Derebecki

Jak już opowiadacie to tak jak Adriano zaznaczcie, że zdradzacie odcinki :)

Ps. Fajnie, ze na TVP lecą po 2 odcinki :))

Trikster

hah… mogę odpowiedzieć, ale na gg… nie bede tu psuł nikomu oglądania serialu :D

Elros

> Grzegorz Derebecki o 2007-05-19 22:08:28 napisał:
>
> Jak już opowiadacie to tak jak Adriano zaznaczcie, że zdradzacie odcinki :)
> Ps. Fajnie, ze na TVP lecą po 2 odcinki :))

Ciekawe przez ile tygodni tak będzie :D
Na moje to nawet świetna reklama jest; do tego konkurs Heroes, który ogłosiła TVP1 przed każdym odcinkiem ;)

nika20

Serial świetny. Nie mogę się już doczekać kolejnego odcinka (23 :D) Wciągająca i zaskakująca akcja, ogólnie bardzo ciekawy pomysł, oby takich więcej:) Hit murowany.

skunksior

a ja mam takie pytanko….zaczynam sobie sciągac ten serial na sieci i mam problem z pierwszym odcinkiem,mianowicie wystepuje tam cos takiego Heroes S1E00 i HeroesS1E01….był jakis pilot czy cos?

Trophy

Był, ale ja go np. nie oglądałam, bo to w sumie to samo co pierwszy odcinek.

skunksior

thx….zasysam S1E01

Elros

Zasysać?
Nie żebym nie znał slangu, ale tego określenia na film nie znałem _;) _

srebrny

zasysać = sciagać z sieci:)

Elros

Ciekawy przeskok jest po 17 odcinku, bowiem w nim jest tak naprawdę już… wszystko; warto było tle czekać, już 15, 16 i 17 odc prawdziwa bomba ;)

Proszę czekać…