Szokujący dokument „Trucizna na talerzu” oskarża branżę spożywczą i jej regulatorów, ujawniając, że dziesięciolecia apatii i nadużyć wystawiły amerykański system zaopatrzenia w żywność i jego konsumentów na zagrożenie ze strony śmiertelnych patogenów takich jak e. coli i salmonella.
Szokujący dokument „Trucizna na talerzu” oskarża branżę spożywczą i jej regulatorów, ujawniając, że dziesięciolecia apatii i nadużyć wystawiły amerykański system zaopatrzenia w żywność i jego konsumentów na zagrożenie ze strony śmiertelnych patogenów takich jak e. coli i salmonella. opis dystrybutora
Ta strona powstała dzięki ludziom takim jak Ty. Każdy zarejestrowany użytkownik ma możliwość uzupełniania informacji
o filmie.
Poniżej przedstawiamy listę autorów dla tego filmu:
Ogólne
Czy wiesz, że?
Pozostałe
Proszę czekać…