Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
W comiesięcznych konkursach (reputacja) nagrody kupujemy sami. Zdarza się, jak w ubiegłym miesiącu, że rzeczywiście jest sponsor i jak się uda, to jest ich nieco więcej.
A swoją drogą, zobacz, że w tym miesiącu jest 28 dodających, z czego 17 ma powyżej 100pkt. a 7 dostanie film. Wiem, że Ci u szczytu mają taką ilość, że nie tak łatwo ich dogonić i chociażby dla zachęty co niektórzy mogliby też dostać, no ale…
Już wielokrotnie były propozycje urozmaicenia nagród, lecz o tym decydują 3 osoba, a tylko ja jestem za…
A nie ma jakos mozliwosci namowic producentow filmowych do sponsoringu w zamian za reklame filmu, przeciez to chyba jest mozliwy pomysl. Jakby nie bylo jestesmy swietna reklama filmow.
A tak serio to Wy kupujecie, Wy wysylacie to czy strona przynosi jakies zyski skoro jest na to budzet? Bo chyba calkiem z kieszeni to zaden interes. To pytanie tak tylko z ciekawosci.
> homerowa o 2007-07-09 10:53:29 napisał:
>
> A nie ma jakos mozliwosci namowic producentow filmowych do sponsoringu w zamian
> za reklame filmu, przeciez to chyba jest mozliwy pomysl. Jakby nie bylo jestesmy
> swietna reklama filmow.
> A tak serio to Wy kupujecie, Wy wysylacie to czy strona przynosi jakies zyski
> skoro jest na to budzet? Bo chyba calkiem z kieszeni to zaden interes. To
> pytanie tak tylko z ciekawosci.
Oczywiście, że za prowadzenie strony dostaje się pieniądze ;) Wystarczy być zarejestrowanym, czytałem kiedyś na forum o zarabianiu na serwisach internetowych. Jednak wiem, że ta kwota nie jest stała i raz może być malutko, a raz dużo.
> homerowa o 2007-09-28 12:03:39 napisał:
>
> hmm czy mi sie wydaje czy zmienily sie reguly i w tym miesiacu jest 8 nagrod do
> wygrania w dodawaniu tresci? Czy to juz na stale, czy jakis wyjatek?
Raczej wyjątek… Dla dodających – osiem różnych nagród DVD,
dla weryfikatorów – też osiem, ale w tylko siedem nagrodzonych – pierwszy(a) zgarnia dwie pozycje ;)
No i w tym jeszcze trzy DVD dla dodających – weryfikujących.
Raz kiedyś też było osiem nagród, w tym właśnie ósmą zgarnąłem ;] taki fart, bo dopiero teraz jest. :)
Proszę czekać…