FDB.PL 1196 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Limit przekroczony? 6
Tomassh

Nie wiem jak to sie stalo, ale chyba przekroczylem limit dodawania :) Mam w czerwomje ramce napisane "przekoroczono limit o 24", hmmmm gdy dodawalem ostatnia tresc to chyba jeszcze mialem zielona ramke i byl limit 19…
Ale dobra, no i co teraz? Jakas czesc moich dodanych tresci zostanie odrzucona, nie sprawdzona zostanie te tresci, a moze to sa jakies tresci na "kredyt" ;) ze wszytsko mi sprawdzicie punkty dodacie, ale z tego wroconego 150 limitu, odciagniecie mi 24? Choc to tez nie wiem jak to jest mozliwe, bo o ile wiem, za kazda sprawdzona tresc limit dodawania wraca… hmmm sam juz sie pogubilem ;]

Cos weryfikatorzy sie obijaja ;) bo jeszcze niedawno tresci byly sprawdzane na bierzaca :P

m_wislaczka

Wlasnie a propos tresci, dodawania i weryfikatorów. Powiedzcie za co ile jest pkt bo jestem tu tak jakby nowa i nie czaje tego :) a i jeszcze o co chodzi z tym limitem? Czy to jest limit tygodiowy czy jak? A jesli jest konkurs to pkt sa liczone od poczatku konta czy jakos je sie traci? Dzieki z gory za odp ;)

BigGiantHead

> m_wislaczka o 2007-08-30 00:14:47 napisał:
>
> Wlasnie a propos tresci, dodawania i weryfikatorów. Powiedzcie za co ile jest
> pkt bo jestem tu tak jakby nowa i nie czaje tego :)

http://fdb.pl/faq23,Punktacja.html

> a i jeszcze o co chodzi z
> tym limitem? Czy to jest limit tygodiowy czy jak?

http://fdb.pl/tf11114,Nowe,zliczanie,limitów.html

> A jesli jest konkurs to pkt sa
> liczone od poczatku konta czy jakos je sie traci? Dzieki z gory za odp ;)

Do konkursu liczą się punkty zdobyte w danym miesiącu, przy czym liczy się nie data dodania, a weryfikacji treści.
W profilu masz przy punktacji dwie liczby – pierwsza oznacza punkty zdobyte w obecnym miesiącu i liczące się do konkursu i liczba ta zeruje się na początku każdego miesiąca, a druga (w nawiasie) jest liczbą punktów w sumie.

Elros

> Tomassh o 2007-08-29 23:17:04 napisał:
>
> Nie wiem jak to sie stalo, ale chyba przekroczylem limit dodawania :) Mam w
> czerwomje ramce napisane "przekoroczono limit o 24", hmmmm gdy dodawalem
> ostatnia tresc to chyba jeszcze mialem zielona ramke i byl limit 19…
Dziś działa wszystko normalnie, może to chwilowe zwarcie… Dodaj jeszcze coś dzisiaj ;]

> Cos weryfikatorzy sie obijaja ;) bo jeszcze niedawno tresci byly sprawdzane na bierzaca :P
Oj, racja ;) Też to zauważyłem, zwłaszcza, że mam teraz w oczekujących kolejkę wartą niezłą sumkę.

Lucas_B

> Elros Veneanar o 2007-08-30 12:10:07 napisał:
>
> Oj, racja ;) Też to zauważyłem, zwłaszcza, że mam teraz w oczekujących
> kolejkę wartą niezłą sumkę.

Siedzieć cicho i dodawać, bo wam Anita włączy blokadę :)

Elros

> Lucas B o 2007-08-31 14:40:40 napisał:
>
> Siedzieć cicho i dodawać, bo wam Anita włączy blokadę :)

Z chęcią, jakbyście opróżnili mi oczekujące 16 obsad, tak mało, a tyle by cieszyło ;]
Tyle, że z przerwą^^ 50 minutową (z dodawaniem) wrzucono 30 innych treści :D
To i tak nieźle, ale jeszcze tylko 9 godzin do końca miesiąca…

Lucas_B

Ktoś tu coś mówił o kolejce do weryfikacji? Aktualnie (02.09) jest ZERO treści do weryfikacji… :) Dodawajcie coś :D

Proszę czekać…