Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
> mysza_007 o 2008-01-05 15:49:49 napisał:
>
> czy jest możliwość , żeby przy własnym dodanym opisie było napisane kto go
> dodał. no niby taki banał , no ale jak jest taka możliwość to fajnie by
> było……….
Jak dotąd nawet nie ma informacji czy dany opis jest od dystrybutora czy od dodającego – więc jeszcze z nickiem autora? :)
a co to by przeszkadzało….niech bedzie ze dystrybutora czy kogo , no jesli to nie jest jakis mega problem ogarniecie tego
http://www.filmweb.pl/Jackass++%C5%9Awiry+w+akcji+2,2006,opisy,FilmDescriptions,id=269746
> centralny o 2008-01-05 16:59:02 napisał:
>
> Fajnie by było ale, chyba w sumie wystarczy jeśli ktoś wejdzie w zakładkę
> współtworzący i widać kto współtworzy o ile w ogóle ktoś tam wchodzi;p
no ja czasem wchodze , tyle ze kazdy współtworzący jak ma 6 punktów to potencjalnie mógł opis napisać
> Z drugiej strony jednak gdyby ktoś z moich znajomych wiedząc, że współtworzę
> fdb wszedł zaczerpnąć info na temat filmu (opis) i gdyby zobaczył mój nick
> przy opisie wiedzieli by, że to właśnie ja napisałem ten opis:D
no właśnie , bo opis tak na prawde to dla innych sie robi , bo jak ktoś film obejrzał to nie musi sam sobie go opisywać..
niektórzy oczywiście dla punktów robią , ale znam pare osób co korzystają z tego forum i nawet nie sa zalogowani , no i fajnie jak by widzieli ze ja np robiłem….juz olac tam obsade itd bo to tylko kopiuj , wklej :P
-—————————
co do galerii to oprócz punktów to tez moim zdaniem powinno być napisane kto robił… i w ogole jaka bk ze za galerie punktów nie ma….nawet nie wiedziałem
A czy to ważne kto robił galerię? Jak dla mnie, to wszystko jest współtworzone i nie ma to znaczenia kto dodał do jakiego filmu galerię. A punkty za dodawania kadrów? To bez sensu, zaraz wszyscy się rzucą i będą dodawać byle jakie tylko dla punktów i zrobi się zamieszanie. Dlatego właśnie nie wszyscy mają uprawnienia, tylko wybrani… Jak chcesz, to dodawaj, a jak nie to nie… To wasz wybór. Przecież zamiast dodawać galerię, to możesz dodawać treści, za które są punkty. A tak to galerie trzeba by było sprawdzać i była by duża kolejka i potem wszyscy mieli by pretensje czemu tak jest. Tak samo jak z treściami… Ja tam dodaje dla własnej przyjemności i przy okazji oglądam sobie fajne galerie. ;]
> centralny o 2008-01-05 18:45:34 napisał:
>
> Ja również dodaję dla przyjemności a nie dla nagród, poza tym nie upieram
> się żeby galerie były podpisywane moim nickiem ponieważ jest to zbędne
> dlatego że ktoś może ją uzupełniać o kolejne zdjęcia a wtedy to co pod
> każdym chociaż by jednym zdjęciem miał być widoczny nick?? To głupie a z
> tymi punkcikami to z jęzorem;p Czy będą dodawać byle jakie?? Zauważyłem,
> że już ktoś dodał kilka razy byle jakie i interweniowałem w tych sprawach u
> Anitki. "Jak chcesz, to dodawaj, a jak nie to nie…" piszesz tak jakbym miał
> do kogoś pretensję i sie fochał, że jak nie będę miał punkcików to nie
> będę dodawał… Ja również dodaję dla przyjemności ale nie twierdzę, że
> nie ucieszył by mnie fakt gdybym był bardziej kojarzony z dodanymi przeze mnie
> treściami a nie anonimowy, chciałbym chociaż żeby ktoś czytając mój opis
> wiedział, że to ja i miał możliwość wejścia na mój profil na fdb.pl.
> Więc tak się nie trzep dziewczynko na przyszłość proszę…
Owszem opisy zgadzam się żeby podpisywano nickami.
"Jak chcesz, to dodawaj, a jak nie to nie…" – a to nie było wyłącznie do Ciebie, miało to brzmieć tak, że jeżeli ktoś jest odpowiedzialny za galerię to z własnej woli więc niech nie oczekuje na wynagrodzenie. ;P
Ja się nie "trzepie", tylko wyrażam swoja opinię, chyba właśnie po to jest ten temat i całe forum… To że się z Tobą nie zgadzam do końca, to nie znaczy, że chce się zaraz kłócić.
A propos galerii, mam dwa pytania:
1 czy to robią tylko osoby wyznaczone? Tj co można zrobić żeby tez dodawać galerie
2 czy to musi być galeria zdjęć ściągniętych z www? Bo przecież nie jest problemem złapanie klatki w filmie i można by dodawać w ten sposób ładne i dobrej jakości zdjęcia
???
> justangel o 2008-01-05 19:31:48 napisał:
>
> A propos galerii, mam dwa pytania:
> 1 czy to robią tylko osoby wyznaczone? Tj co można zrobić żeby tez dodawać galerie
> 2 czy to musi być galeria zdjęć ściągniętych z www? Bo przecież nie jest
> problemem złapanie klatki w filmie i można by dodawać w ten sposób ładne i
> dobrej jakości zdjęcia
> ???
> justangel o 2008-01-05 19:43:48 napisał:
>
> A czemu:)?
aaahahaahhhaaha…taka zdeklarowana polonistka….nie czemu tylko dlaczego….to Ci w tym momencie odbiera prawo upominania innych…..:P……………
ale generalnie nie mam zamiaru sie kłócić , mam dobre intencje…licze na twoje poczucie humoru :P
> mysza_007 o 2008-01-05 19:48:42 napisał:
>
> aaahahaahhhaaha…taka zdeklarowana polonistka….nie czemu tylko dlaczego….to
> Ci w tym momencie odbiera prawo upominania innych…..:P……………
> ale generalnie nie mam zamiaru sie kłócić , mam dobre intencje…licze na
> twoje poczucie humoru :P
spadaj mały:P
Proszę czekać…