Co myślicie o tym filmie? Wiem że ma już 8 lat, ale dla mnie jest bardzo dobry, świetna gra aktorska i perfekcyjnie dobrana obsada czynią z niego film do którego ciągle powracam… a co ten obraz wywołuje u Was? :0)
Tak oceniam ten film, niczym nie zachwyca. Aktorzy faktycznie sławni, ale to nie sa role ich zycia. Fabuła dobra, ale spalony koniec, chociaz w sumie nie wiem czy mozna to bylo inaczej rozwiazac. Pierwszy raz ogladalem jakies 2 lata temu, a teraz lecial w TV i sobie go przypomnialem, ale podejscia nie zmieniłem. Dobry, ale nie bardzo dobry.
Wszystko się zgadza. Mam mieszane uczucia co do Brada Pitta. Jako głoś to zupełnie inna postać a jak się ujawnia to zachowuje się jak dziecko trochę. Trochę mi to nie pasuję, dziwną taktykę obrał.
Ten film jest zajebisty:D:D:D Pierwszy raz widziałem ten film gdy miałem 11 lat, a lat mam już 18. Film ten obejrzałem już setki razy, za każdym razem mnie zachwyca…
Mi ten film się podobał. Oceniłbym go właśnie na 7/10 bo jakoś wybitnie wielki nie był. Godny polecenia i ciekawy choc Pitt zagrał gorzej niż Hopkins. Ale można to zrozumieć gdyż wkońcu Hopkins jest dużo starszy i bardziej doświadczony.
Film za to zasługuje na poklask za nowatorskie podejście i sam pomysł. Pokazanie, śmierci jako postaci mającej cechy pozytywne i negatywne zasługuje na pochwałe. I jeszcze doceniam to, że film właśnie tak się skończył :).
Moim zdaniem interesujący. Brad Pitt taki sobie, mnie nie przekonał :-( ale za to Anthony Hopkins świetny, hehe ;-) Polecam na spokojne, wyluzowane wieczory, gdy nie chce się myśleć o problemach trapiących nas na co dzień :-)