Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.
Tak oceniam ten film, niczym nie zachwyca. Aktorzy faktycznie sławni, ale to nie sa role ich zycia. Fabuła dobra, ale spalony koniec, chociaz w sumie nie wiem czy mozna to bylo inaczej rozwiazac. Pierwszy raz ogladalem jakies 2 lata temu, a teraz lecial w TV i sobie go przypomnialem, ale podejscia nie zmieniłem. Dobry, ale nie bardzo dobry.
Mi ten film się podobał. Oceniłbym go właśnie na 7/10 bo jakoś wybitnie wielki nie był. Godny polecenia i ciekawy choc Pitt zagrał gorzej niż Hopkins. Ale można to zrozumieć gdyż wkońcu Hopkins jest dużo starszy i bardziej doświadczony.
Film za to zasługuje na poklask za nowatorskie podejście i sam pomysł. Pokazanie, śmierci jako postaci mającej cechy pozytywne i negatywne zasługuje na pochwałe. I jeszcze doceniam to, że film właśnie tak się skończył :).
Bardzo fajny film, po obejrzeniu go, zaczełam trochę inaczej patrzeć na pojęcie śmierci. Hopkins zagrał super, a Pitt "prawie" mu dorównuje