FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

Starcie Tytanów 6
Young_Caesar

wie ktos moze co jest z wersją 2D w kinach cinema city, bo patrze na stronie i nie ma seansow w wersji 2D i to nie tylko w moim miescie.
Wiecie coś o tym???

Asmodeusz

z tego co wiem to sa równierz 2D, podobno 3d nie ma co zawracać sobie głowy

Young_Caesar

no wiem ,tym bardziej ze zamierzam skorzystac z promocji "srody z orange" ,ale narazie nie widze zebym mogl z niej skorzystac ,bo obowiazuje w cinema city i tylko seanse 2D:(

Asmodeusz

niestety mam tylko heliosa i tam sa 2 i 3d

remikw23

Cinema City się wycwaniło bo tak ludzie by korzystali z promocji "środy z Orange" a tak musimy zapłacić za normalny bilet – tam liczą się już tylko zyski a jak ktoś chce iść na ten film to i tak pójdzie :-(

Young_Caesar

w takim razie i tak nie dam im zarobic i pojde do heliosa:D:D tam maja "tanie wtorki";p

gasd

he he widze, że podzielasz moje zdanie, też chciałem iść na środy z orange a tu psikus i nie ma pozycji w 2D, a wydawać 52zł na bilety ,do tego jeszcze popcorn i coś do picia to się 8 dyszek robi. Troche dużo jak na 2 godzinki rozrywki dla dwóch osób. Aż tak bardzo nie chce tego filmu zobaczyc ;p już wolę poczekać i na DVD sobie wypożyczyć :)

Proszę czekać…