FDB.PL 1184 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Moze byc problem z obsadami 6
srebrny

A wiec sprawa wyglada tak dodalem jakas obsade do serialu miesiac temu jako zrodlo podalem imdb.com gdy dodawalem obsade przy nazwiskach aktorów nie było podane jeszcze kogo graja w serialu dzisiaj zajrzalem na imdb i juz reszta danych zostala podana powiedzmy ze za jakis czas weryfikator na fdb bedzie sprawdzal moja obsade i na 100% ja odrzuci dlatego ze nie sa w niej podane role jakie graja aktorzy teraz pytanie jak udowodnie weryfikatorowi ze gdy dodawalem obsade te dane nie byly jeszcze podane?Obsade o ktorej mowie poprawilem ale niemam zamiaru poprawiac czy ponownie sprawdzac wszystkich obsad jakie czekaja na weryfikacje

EDYCJA:Co wszystkich zatkało?>

opatrznik

Myśle, że na to pytanie sam sobie potrafisz odpowiedzieć lecz nie dopuszczasz tego do siebie, że rozwiązanie jest tak nieprzychylne dla Ciebie.

srebrny

No nie tylko dla mnie bo obsad do sprawdzenia czeka okkolo 4700 wiec pewnie duzo osob bedzie sie wkurzalo gdy z tego powodu ich obsada zostanie odrzucona mnoze ktos wymysli co z tym fantem zrobic:(

Yasha

> srebrny o 2006-08-19 13:51:46 napisał:
>
> A wiec sprawa wyglada tak dodalem jakas obsade do serialu miesiac temu jako
> zrodlo podalem imdb.com gdy dodawalem obsade przy nazwiskach aktorów nie było
> podane jeszcze kogo graja w serialu dzisiaj zajrzalem na imdb i juz reszta
> danych zostala podana powiedzmy ze za jakis czas weryfikator na fdb bedzie
> sprawdzal moja obsade i na 100% ja odrzuci dlatego ze nie sa w niej podane
> role jakie graja aktorzy teraz pytanie jak udowodnie weryfikatorowi ze gdy
> dodawalem obsade te dane nie byly jeszcze podane?Obsade o ktorej mowie
> poprawilem ale niemam zamiaru poprawiac czy ponownie sprawdzac wszystkich obsad
> jakie czekaja na weryfikacje
> EDYCJA:Co wszystkich zatkało?>

Weryfikator, o ile jest myslący, to dopisze co trzeba. Chyba zauważyłeś, że niektórzy przynajmniej poprawiają, miast odrzucać.
Gorszy problem jest taki, że coś majstrują przy tych obsadach na imdb i mają fantazję usuwać np część ekipy w sprawach typu serial. A ty człowieku dodałeś swoje i teraz wer na pewno ci "zdejmie", jesli nie cala obsade, to tych wszytkcih, ktorych juz nie ma na stronie fullcastu i szukaj se z w epcastach od nowa.

srebrny

Yasha niektorzy weryfikatorzy zauwarzaja ze na imdb.com cos sie tam zmienia i poprawiaja lub usuwaja osoby ktorych na imdb juz niema jednym z tych weryfikatorow jestes Ty juz kilka obsad moich sprawdzales/sprawdzalas nadal niewiem czy jestes kobieta czy facetem hehe ale jak czegos bylo za duzo to to usuwales/usuwalas i zatwierdzalaes/zatwierdzalas obsade i za to dzieki wielkie ale nie wszyscy weryfikatorzy beda tak robic

Odi

hehe mialem podobny problem, rozwiazanie jest proste nie dodawaj obsad. Ale jeszcze ciekawsza sytuacja jest gdy strona ktora podajesz w zrodle jest we flashu i nie da sie podac dokladnego linku do obsady ktora JEST na stronie. Weryfikator nawet nie szuka, odrzuca od reki. Tak mialem przy filmie seven swords.

Ronaldinho

Wtedy w uwagach musisz napisać gdzie ta obsada jest, naprowadzić weryfikatora.

Proszę czekać…