Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
A wiec sprawa wyglada tak dodalem jakas obsade do serialu miesiac temu jako zrodlo podalem imdb.com gdy dodawalem obsade przy nazwiskach aktorów nie było podane jeszcze kogo graja w serialu dzisiaj zajrzalem na imdb i juz reszta danych zostala podana powiedzmy ze za jakis czas weryfikator na fdb bedzie sprawdzal moja obsade i na 100% ja odrzuci dlatego ze nie sa w niej podane role jakie graja aktorzy teraz pytanie jak udowodnie weryfikatorowi ze gdy dodawalem obsade te dane nie byly jeszcze podane?Obsade o ktorej mowie poprawilem ale niemam zamiaru poprawiac czy ponownie sprawdzac wszystkich obsad jakie czekaja na weryfikacje
EDYCJA:Co wszystkich zatkało?>
> srebrny o 2006-08-19 13:51:46 napisał:
>
> A wiec sprawa wyglada tak dodalem jakas obsade do serialu miesiac temu jako
> zrodlo podalem imdb.com gdy dodawalem obsade przy nazwiskach aktorów nie było
> podane jeszcze kogo graja w serialu dzisiaj zajrzalem na imdb i juz reszta
> danych zostala podana powiedzmy ze za jakis czas weryfikator na fdb bedzie
> sprawdzal moja obsade i na 100% ja odrzuci dlatego ze nie sa w niej podane
> role jakie graja aktorzy teraz pytanie jak udowodnie weryfikatorowi ze gdy
> dodawalem obsade te dane nie byly jeszcze podane?Obsade o ktorej mowie
> poprawilem ale niemam zamiaru poprawiac czy ponownie sprawdzac wszystkich obsad
> jakie czekaja na weryfikacje
> EDYCJA:Co wszystkich zatkało?>
Weryfikator, o ile jest myslący, to dopisze co trzeba. Chyba zauważyłeś, że niektórzy przynajmniej poprawiają, miast odrzucać.
Gorszy problem jest taki, że coś majstrują przy tych obsadach na imdb i mają fantazję usuwać np część ekipy w sprawach typu serial. A ty człowieku dodałeś swoje i teraz wer na pewno ci "zdejmie", jesli nie cala obsade, to tych wszytkcih, ktorych juz nie ma na stronie fullcastu i szukaj se z w epcastach od nowa.
Yasha niektorzy weryfikatorzy zauwarzaja ze na imdb.com cos sie tam zmienia i poprawiaja lub usuwaja osoby ktorych na imdb juz niema jednym z tych weryfikatorow jestes Ty juz kilka obsad moich sprawdzales/sprawdzalas nadal niewiem czy jestes kobieta czy facetem hehe ale jak czegos bylo za duzo to to usuwales/usuwalas i zatwierdzalaes/zatwierdzalas obsade i za to dzieki wielkie ale nie wszyscy weryfikatorzy beda tak robic
hehe mialem podobny problem, rozwiazanie jest proste nie dodawaj obsad. Ale jeszcze ciekawsza sytuacja jest gdy strona ktora podajesz w zrodle jest we flashu i nie da sie podac dokladnego linku do obsady ktora JEST na stronie. Weryfikator nawet nie szuka, odrzuca od reki. Tak mialem przy filmie seven swords.
Proszę czekać…