HYDE PARK 614 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

Witam 13
justangel

Witam ponownie po długich miesiącach nieobecności:) Czasu nie miałam na oglądanie filmów, więc i na forum nie bywałam. Kto tu jeszcze ze starej ekipy siedzi? Widziałam Baznickowego, Jacksa, Juskowiaka, Ferhina2. A jak reszta?
Jak forum? Żyje jeszcze? Dyskusje ciekawe?

Quagmire

Według mnie forum znajduje się w stanie agonalnym…

jacks

no coś brak forumowiczów albo aktywności – pod tym względem to szału nie robimy :)

justangel

No cóż, nigdy szału na forum nie było;) Ale pamiętam też czasy kiedy działał tu "klub filmowy" i co tydzień omawialiśmy jakiś konkretny film. Stąd mam sentyment do tego portalu, bo jednak kojarzyłam zdecydowaną większość aktywnych forumowiczów.
Teraz padło na amen, czy jest szansa na ciekawą wymianę zdań?

Beznickowy

Jest szansa, dinozaury FDB żyją wiecznie :D

Quagmire

Każdy użytkownik potrafiący pisać w naszym języku jest na wagę złota :)

jacks

Nie stawiaj za dużych wymogów – con_desiros nie pisze w naszym języku a i tak jest mile widziany :)

justangel

> Quagmire o 2014-03-30 21:35 napisał:
> Każdy użytkownik potrafiący pisać w naszym języku jest na wagę złota :)

Uuuu nie sadziłam, że będzie aż tak źle. Niestety, ja też na razie za wiele nie mam jak się udzielać, bo nadal filmów oglądać nie ma kiedy:/
Ale cieszę, się, że choć garstka dinozaurów została;)

Beznickowy

Dobry dinozaur zawsze znajduje chwilę czasu, żeby jakiś dobry film na ruszt wrzucić :)

justangel

> Beznickowy o 2014-03-31 13:34 napisał:
> Dobry dinozaur zawsze znajduje chwilę czasu, żeby jakiś dobry film na ruszt
> wrzucić :)

Mhhhh. Nie masz pojęcia jak mi czasem tego oglądania filmów brakuje:) Mam nadzieję, że to się zmieni i będę miała te 2 godziny w tygodniu na obejrzenie jakiejś dobrej pozycji.

Beznickowy

Mniej spania :D

justangel

Już i tak mam mniej spania:)

Spinnaker

> justangel o 2014-03-31 16:30 napisał:
> Już i tak mam mniej spania:)

Hmmm mało czasu, mniej spania…Czyżby mała dzidzia się pojawiła na świecie? :)

justangel

> Spinnaker o 2014-03-31 22:18 napisał:
> Hmmm mało czasu, mniej spania…Czyżby mała dzidzia się pojawiła na świecie? :)
>

A i owszem, dzidzia:) Tyle, że nie, aż taka mała;)

Proszę czekać…