HYDE PARK 613 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

Komuno wróć! 9
Chemas

Nieraz się tak mówiło, komuno wróc, komuno wróć, jak źle się działo finansowo co niektórym. No i proszę, jednak jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie. Wróciła!

stRangeMercy

@Chemas Faktycznie włosi robią lepsze horrory :)

Chemas

@stRangeMercy
Mój ranking prezydentów polskich:

1. Kwaśniewski
2. Walęsa
3. Komorowski
4. Jaruzelski
5. Duda

Siwy1984

@Chemas
U mnie również na pierwszym miejscu zdecydowanie Aleksander Kwaśniewski (moim skromnym zdaniem najlepszy prezydent jakiego mieliśmy)
Na samym końcu oczywiście Duda z Lechem Kaczyńskim, bo już gorzej chyba by być nie mogło.. : )

Chemas

@Siwy1984 Zgadza się, gorzej już być nie może. Takiej marionetki to ja dawno nie widziałem. Różne błędy były u różnych prezydentów, ale ten po prostu zupełnie nie ma swojego zdania.

Siwy1984

@Chemas
Dokładnie : )

Chemas

@Siwy1984 Jeszcze mi jedno do głowy przyszło, właściwie poza Kaczyńskim żaden z naszych prezydentów lingwistą nie był. Wałęsa był nieokrzesany i prostacki często, ale mieli oni chociaż jakieś jaja.

Elizabeth_Linton

@Chemas Może ci z dwudziestolecia międzywojennego byli lepsi.

Chemas

@Elizabeth_Linton :-)
Tych nie brałem pod uwagę, może jednak tak. Tylko osoba numer jeden w tym kraju niech sobie czasami nie myśli, że jest drugim Piłsudskim, ten to chociaż miał Kasztankę, a nie kota.

Ripka3

@Chemas Lecha nie wymieniłeś :)

Proszę czekać…