Zapraszamy do dyskusji na temat ludzi kina, czyli aktorów, reżyserów, operatorów, kompozytorów etc., dzięki którym powstają dostarczające nam tyle radości filmy.
Dlaczego?
Temat ciekawy, intrygujący :)
A tak na marginesie to przemyślałem to i jednak Kasia Cichopek, Mucha albo Leonardo Di Caprio!
A tak na marginesie: Ten bezsensowny temat bytuje sobie w najlepsze na forum natomiast mój w którym zadawałem konkretne pytanie został szybko usunięty. Hmmmm…
Może ja zostanę moderatorem?
P.S. Wiem że, się powtarzam! :)
Piotr_nw-już sie nie powtarzasz:P
> Tytus o 2007-02-03 19:19:07 napisał:
>
> A tak na marginesie: Ten bezsensowny temat bytuje sobie w najlepsze na forum
> natomiast mój w którym zadawałem konkretne pytanie został szybko usunięty.
> Hmmmm…
> Może ja zostanę moderatorem?
> P.S. Wiem że, się powtarzam! :)
Dlaczego bezsensowny? Nie obraź się ale może to twój był bezsensu? :D
> piotr_nw o 2007-02-06 19:07:04 napisał:
>
> A taki że nie miały nic wspólnego z tematem ryba
Polemizowałbym z tym.
Uwazam ze tamte posty w bardzo duzym stopniu dotyczyły głownego tematu, tylko ze ty niezrozumiałes najwidoczniej głebi kryjacej sie w przekazie i poszedłes na łatwizne i skasowałes te wypowiedzi. Nieładnie bardzo nieładnie. Czasy cenzury sie skonczyły, pamietaj o tym.
No sorry,nie od dziś wiadomo że piotr_nw to głowny kretyn FDb który wszystkie bo aż 2 funkcje dostał fartem;)
Przepraszam:)
> srebrny o 2007-03-16 10:13:53 napisał:
>
> a wiec jaka ryba ja lubie rybe smazona i rybe po grecku hehe
Zdecydowanie śledzie! ;-)
No jeżeli miałbym wybierać to tylko śledzie lubię i muszą być koniecznie w occie, ale ogólnie to nie przepadam ani za rybami ani za mięsem bo jestem wegetarianinem ^^ Ale to w końcu nie temat o kulinariach tylko o rybie – Jessice Biel ;-)
Proszę czekać…