KINO DOMOWE 1059 nowy temat
szukaj Kategorie

W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.

WIWA 228 U 4
RZEPKA_1906

CZY WAM TEż SIę TNą NAGRYWANE FILMY DVD.DIVIXY CHODZą OK.NAPISZCIE JAK U WAS.DZIęKI.

rutra

mam podobny problem z 128u, płyty dvd nagrywane na kompie zaczeły się ciąść i to bardzo poważnie, od nowości było wszystko ok, ale po miesiącu katowania, chyba już laser nie wytrzymał, nie pomogło wstrząśniecie sprzętem, ani czyszczenie lasera, czasem wczyta film, czasem nie, znalkazłem sposób, na filmy z napisami, zawsze jak wczytam najpierw napisy (chociaż są te same nazwą co film i wiwa je ładuje automatycznie) a potem dopiero wczytam film, zawsze film pójdzie i pozacina sie na początku, jeśli zostawie to automatyce wiwy nie ma szns aby film poszedł, oczywiscie tak nie moze byc i przy njalblizeej wizycie w warszawie zajrze do serwisu

micek1968

U mnie w 128U tnie się jak jest dużo ruchomych obiektów na ekranie (jakieś bardzo szybko zmieniające się obrazy).. Podczas normalnego filmu idzie ładnie… Wadą jest że film w DivX wczytuje dość długo (kilkanaście sekund)… czasami mam wrazenie że już sobie go nie obejrzę (w 138 miałem tak że bzykał bzykał a potem się wyłączał) a tu pstryk i idzie… trzeba tylko strasznie długo czekać…

rado112

Moja wiwa 128 również dobrze sobie radziła z divxami a z orginałami DVD już nie , filmy cięły się co około 8 min.
Spróbój wgrać najnowszy soft , mi pomogło

micek1968

etam soft.. tak jak mi poradzili wyjmij płytkę, wyłącz z prądu i zdrowo potrząśnij całym DVD.. mi pomogło od razu ..od tego momentu ani razu mi nie zaciął się…

Proszę czekać…