FDB.PL 1182 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

CO jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8
Czechu

dodałem obsady 10 tego miesiąca i jeszcze nie zostały zweryfikowane. CO robią weryfikatorzy!!!!!!!!!!!!! wszystkim punkty idą do góry a mi nikt nie sprawdza moich treści. APEL do WERYFIKATORÓW, ruszczie za przeproszeniem "dupe". Żeby czekać 8 dni i jeszcze nie jest zweryfikowana obsada!!!!!!!!. Myślę, że werzy idą na skróty i sprawdzają tylko te obsady gdzie nie muszą się wytężać ani specjalnie nasprawdzać np. nowy film to mi w ciągu 30 mni. zweryfikowali!!!!!!!!!!!!!! prośba do ADMINISTRATORÓW, pogońcie trochew werów bo ten serwis nie nabierze szybkokonkretnych kształtówjeżeli tyle trzeba czekać na weryfikacje treści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimowy

Na filmwebie takie cos byłoby nie do pomyslenia, aby czekac na weryfikacje obsad całe 8 dni :-)

pietrex

> Czechu o 2007-06-18 13:47:19 napisał:
>
> dodałem obsady 10 tego miesiąca i jeszcze nie zostały zweryfikowane. CO
> robią weryfikatorzy!!!!!!!!!!!!! wszystkim punkty idą do góry a mi nikt nie
> sprawdza moich treści. APEL do WERYFIKATORÓW, ruszczie za przeproszeniem
> "dupe". Żeby czekać 8 dni i jeszcze nie jest zweryfikowana obsada!!!!!!!!.
> Myślę, że werzy idą na skróty i sprawdzają tylko te obsady gdzie nie
> muszą się wytężać ani specjalnie nasprawdzać np. nowy film to mi w ciągu
> 30 mni. zweryfikowali!!!!!!!!!!!!!! prośba do ADMINISTRATORÓW, pogońcie
> trochew werów bo ten serwis nie nabierze szybkokonkretnych kształtówjeżeli
> tyle trzeba czekać na weryfikacje treści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weryfikatorzy robią co mogą aby jak najszybciej sprawdzić obsady. Niestety treści jest sporo i dlatego czas weryfikacji wydłuża się.
Co do twoich treści na pewno nie są one omijane. Jeśli dodałeś je 10 dnia tego miesiąca, to w tym momencie sprawdzane są wszystkie treści najstarsze czyli z 9 Czerwca.
Dobrze, że w ogóle się coś rusza :)

BigGiantHead

Żałosne.

Trophy

Masz racje, WYBACZ MI, że nie spędzam całego życia na weryfikowaniu treści!

Anita_Nowakowska

Więc tak…
Ja również uważam, że może nie zbyt długo się czeka, bo 8 dni to nie tak długo, ale na pewno jest zbyt dużo treści oczekujących.
Weryfikatorzy robią co mogą, ale dodający robią jeszcze więcej ;) Tak się składa, że tych drugich mimo wszystko jest nieco więcej więc taki efekt.

Pomoc weryfikatorom jest potrzebna i chciałabym aby na dniach otrzymali wsparcie.

Elros

Z chęcią bym wsparł na swój sposób ;) Bym wyczyścił wszystkie kolejki oczekujące nawet w mgnieniu oka :]

homerowa

hmm pewnie macie duzo osob ktore sa chetne, ja sie nie zglaszam bom za mloda w tym fachu.
Apropo dzisiaj zauwazylam ze moje tresci tez stoja, mianowicie z 11 czerwca. No coz moze do konca miesiaca beda sprawdzone, zreszta i tak w pierwszej siodemce sie nie znajde.
Pozdrawiam

Yasha

> Anita Nowakowska o 2007-06-18 20:05:49 napisał:
>
> Więc tak…
> Ja również uważam, że może nie zbyt długo się czeka, bo 8 dni to nie tak
> długo, ale na pewno jest zbyt dużo treści oczekujących.
> Weryfikatorzy robią co mogą, ale dodający robią jeszcze więcej ;) Tak się
> składa, że tych drugich mimo wszystko jest nieco więcej więc taki efekt.
> Pomoc weryfikatorom jest potrzebna i chciałabym aby na dniach otrzymali wsparcie.

Ja robię co mogę, aby nie przysparzać pracy weryfikatorom, aczkolwiek dodałam trochę treści do moich ulubionych filmów.

Proszę czekać…