Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
dodałem obsady 10 tego miesiąca i jeszcze nie zostały zweryfikowane. CO robią weryfikatorzy!!!!!!!!!!!!! wszystkim punkty idą do góry a mi nikt nie sprawdza moich treści. APEL do WERYFIKATORÓW, ruszczie za przeproszeniem "dupe". Żeby czekać 8 dni i jeszcze nie jest zweryfikowana obsada!!!!!!!!. Myślę, że werzy idą na skróty i sprawdzają tylko te obsady gdzie nie muszą się wytężać ani specjalnie nasprawdzać np. nowy film to mi w ciągu 30 mni. zweryfikowali!!!!!!!!!!!!!! prośba do ADMINISTRATORÓW, pogońcie trochew werów bo ten serwis nie nabierze szybkokonkretnych kształtówjeżeli tyle trzeba czekać na weryfikacje treści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Czechu o 2007-06-18 13:47:19 napisał:
>
> dodałem obsady 10 tego miesiąca i jeszcze nie zostały zweryfikowane. CO
> robią weryfikatorzy!!!!!!!!!!!!! wszystkim punkty idą do góry a mi nikt nie
> sprawdza moich treści. APEL do WERYFIKATORÓW, ruszczie za przeproszeniem
> "dupe". Żeby czekać 8 dni i jeszcze nie jest zweryfikowana obsada!!!!!!!!.
> Myślę, że werzy idą na skróty i sprawdzają tylko te obsady gdzie nie
> muszą się wytężać ani specjalnie nasprawdzać np. nowy film to mi w ciągu
> 30 mni. zweryfikowali!!!!!!!!!!!!!! prośba do ADMINISTRATORÓW, pogońcie
> trochew werów bo ten serwis nie nabierze szybkokonkretnych kształtówjeżeli
> tyle trzeba czekać na weryfikacje treści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weryfikatorzy robią co mogą aby jak najszybciej sprawdzić obsady. Niestety treści jest sporo i dlatego czas weryfikacji wydłuża się.
Co do twoich treści na pewno nie są one omijane. Jeśli dodałeś je 10 dnia tego miesiąca, to w tym momencie sprawdzane są wszystkie treści najstarsze czyli z 9 Czerwca.
Dobrze, że w ogóle się coś rusza :)
Więc tak…
Ja również uważam, że może nie zbyt długo się czeka, bo 8 dni to nie tak długo, ale na pewno jest zbyt dużo treści oczekujących.
Weryfikatorzy robią co mogą, ale dodający robią jeszcze więcej ;) Tak się składa, że tych drugich mimo wszystko jest nieco więcej więc taki efekt.
Pomoc weryfikatorom jest potrzebna i chciałabym aby na dniach otrzymali wsparcie.
> Anita Nowakowska o 2007-06-18 20:05:49 napisał:
>
> Więc tak…
> Ja również uważam, że może nie zbyt długo się czeka, bo 8 dni to nie tak
> długo, ale na pewno jest zbyt dużo treści oczekujących.
> Weryfikatorzy robią co mogą, ale dodający robią jeszcze więcej ;) Tak się
> składa, że tych drugich mimo wszystko jest nieco więcej więc taki efekt.
> Pomoc weryfikatorom jest potrzebna i chciałabym aby na dniach otrzymali wsparcie.
Ja robię co mogę, aby nie przysparzać pracy weryfikatorom, aczkolwiek dodałam trochę treści do moich ulubionych filmów.
Proszę czekać…