Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
> k4c5er o 2006-07-01 02:43:19 napisał:
>
> heh … Mnie obojętnie byle co ważne że się wygrało :)
> MOożna powiedzieć że przez cały czerwiec serwis bardzo mocno się rozwinął
> byle tak dalej !!
> A własnie w sprawie nagród jak one bedą rozdane kiedy … ?
nagrody pewnie troche bedzie trzeba czekac, ale teraz zauwazylem… ze o wiele lepsze filmy sa w lipcu, moze dalej dodawac? :D
Witam Witam
Powinni zrobić, tak aby nie przetrzymywano treści, maks jedną i problem byłby z głowy. A jak ktoś chciałby weryfikować to tylko wciska weryfikuj np gatunki i weryfikuje aż się skończą, a jak wyłączy strone to, żeby maks jedna treść nyła przetrzymywana, z tym trzyamniem to za duże przekręty są. Niektórzy tydzień potrafia trzymać po kilkaset treści.
--==Pozdrawiam serdecznie=——
> srebrny o 2006-07-01 10:47:02 napisał:
>
> Hehe no ja wiecznego studenta zawinelem wyprzedzajac Yahe o troszke ponad 100
> punktow no coz wypada mi tylko podziekowac weryfikatorowi ktory przetrzymywal
> jego tresci
a ja ze swej strony, dziękuję tobie, że mnie uwolniłeś do przyjmowania takiej wspaniałej nagrody, ktorej ciężaru bym nie uniosła
a squaw nmi – kto wie?
może jak się przyłozy do pracy to zrobi karierę międzynarodową jako weryfikator :)))))
howgh!
> Ronaldinho o 2006-07-01 11:03:52 napisał:
>
> Witam Witam
> Powinni zrobić, tak aby nie przetrzymywano treści, maks jedną i problem
> byłby z głowy. A jak ktoś chciałby weryfikować to tylko wciska weryfikuj
> np gatunki i weryfikuje aż się skończą, a jak wyłączy strone to, żeby
> maks jedna treść nyła przetrzymywana, z tym trzyamniem to za duże
> przekręty są. Niektórzy tydzień potrafia trzymać po kilkaset treści.
> --==Pozdrawiam serdecznie=——
no ba!
bo mają plan zostać mistrzem, ale im nie wychodzi, bo muszą w tym czasie dłubać nosie, a to jak wiadomo – ciężka i wyczerpująca praca :)))
nie, ja się nie obrażam – ale rywalizacja jest jednak ważnym elementem zabawy
no i powinno być uczciwie
pozdrawiam
yasha
> srebrny o 2006-07-01 11:34:51 napisał:
>
> No coz nagroda to nagroda trzeba sie cieszyc ale w tym miesiacu daje sobie
> spokuj hehe oddaje pole innym
Heh ja również w tym misiącu nie staram się wlczymć o nagrody … No ale treści bedę dodawał no tylko nie tak jak w zeszłym miesiącu :P …
pozdro
> srebrny o 2006-07-01 11:34:51 napisał:
>
> No coz nagroda to nagroda trzeba sie cieszyc ale w tym miesiacu daje sobie
> spokuj hehe oddaje pole innym
> EDYCJA:
> Wypada chyba zmienic baner reklamujacy konkurs bo w tym miesiacu niema do
> wygrania odtwarzacza mp3
tez tak samo postanowilem, ale dzisiaj moje nowe filmy doszly, uzupelnilem i pare foe, bo rano sie nudzilem i w 1,5h jakies 400 pkt ;d
> Yasha o 2006-07-01 10:09:50 napisał:
>
> ja chciałam serdecznie podziękować weryfikatorowi "nmi", który tak
> skutecznie przetrzymywał moje kontrybucje (przez tydzień), że przegrałam ze
> srebrnym róznicą 100 punktów
> propoduję ufundować specjalną nagrodę dla weryfikatora nmi :)))
> yasha
heh… mi brakło 251 pkt… i o dziwo znalazly sie tuż po czasie (jeszcze nie wszystkie… część jeszcze jest trzymana)
Nie wiem jaki sens jest pozwalać trzymac weryfikatorom po 1000 kontrybucji przez tydzień czasu. Jeśli się nie wyrabiają może niech nie mają możliwości blokowania ile chcą tylko dać limity… Albo jak zarezerwuje sobie część to żeby nie mógł rezerwować kolejnych do czasu aż skończy wszystkie, które już trzyma.
Inaczej to chyba nie ma sensu…
:-) gratulacje i mam nadzieje ze te rzeczy o ktorych piszecie to tylko jakies zarty ;) bo dbamy o to zeby bylo wszystko Fair Play :) weryfikator wobec ktorego beda takie zarzuty ( czytaj umyslne przetrzymywanie tresci ) na pewno dlugo nim nie bedzie ! zreszta jakiekolwiem przetrzymywanie tresci jest zle :) i bedziemy pilnowali zeby tego nie bylo wiecej w serwisie! rozumiem jednak ze teraz sa to tylko zarty i tak do tego podchodze !! :-) GRATULACJE dla wszystkich dodajacych i weryfikujacych ;) baza rozkwita dzieki wam ;) !
ps: info dla dodajacyh ;) jak juz wiele razy tutaj pisano ;) tresci sa losowo przypisywane ;) a wlasciwie nie losowo a wedlug kolejnosci zgloszenia do bazy :) dlatego zarzuty o umysle przetryzmywanie traktuje jako zart ;)
> k4c5er o 2006-07-02 14:34:33 napisał:
>
> Takie pytanie mam … Kiedy mniej więcej nagrody będą rozdane i w jaki sposób … ??
Prawdopodobnie zostaniesz wkrótce poproszony o podanie adresu, na jaki ma zostać wysłana nagroda (pocztą, przesyłka listowa polecona + priorytet).
Chciałem pogratulować nowego sposobu rozdzielania nagród. Jak dla mnie świetny pomysł.
Wszyscy tylko się gorączkują żeby mieć jak najwięcej punktów, ja obecnie mam ledwo 58 i nawet nie uwzględnili mnie w rankingu i nie płacze :D
no i nowy miesiac, nowe nagrody.
pierwsze miejsce – dvd, patrze ze administracja szaleje ;]
dodajacy: wspolczuje komus kto wygra hellboy’a, reszta moze byc ciekawa do filmoteki ;p
weryfikujacy: wspolczuje ludziom za 'formule' 'aeon flux' i 'czlowieka ringu' [ten ostatni mozna jedynie obejrzec dla ciekawych zdjec i dobrego ukazania krachu gieldowego lat 30’tych]
> leprechan o 2006-09-02 19:27:55 napisał:
>
> no i nowy miesiac, nowe nagrody.
> pierwsze miejsce – dvd, patrze ze administracja szaleje ;]
> dodajacy: wspolczuje komus kto wygra hellboy’a, reszta moze byc ciekawa do filmoteki ;p
> weryfikujacy: wspolczuje ludziom za 'formule' 'aeon flux' i 'czlowieka ringu'
> [ten ostatni mozna jedynie obejrzec dla ciekawych zdjec i dobrego ukazania
> krachu gieldowego lat 30’tych]
a mnie człowiek ringu i aeon flux się podobało :)
> majron o 2006-09-02 20:04:49 napisał:
>
> a tu sie z toba nie zgodze :P wole hellboya niz egzorcyzmy :)
> a co do weryfikujacych to tylko sophie scholl jest fajna…znaczy tylko to mnie
> interesuje :)
Co do "Sophie Scholl" musze sie zgodzic :) jak dla mnie to najlepsza DVD dla weryfikatorów :)P (no jeszcze "Instynkt" fajny film), a dla dodających to chyba "Monachium" jest niezla nagroda ;p (chociaz nie ogladalam)
> Grzegorz Derebecki o 2006-09-02 20:20:18 napisał:
>
> a mnie człowiek ringu i aeon flux się podobało :)
zalezne od gustu ;-) dla czlowiek ringu byl strasznie banalny, a aeon flux? po prostu nie moj gatunek.
a filmy sa fajskie jak ktos chce sprzedac. jednak jezeli bym walczyl o nagrody dla dodajacych to walczylbym o 'autostopowicza' [nie widzialem jeszcze], lub 'zatoichi' [swietny film]
Eee nagrody na filmweb.pl są lepsze, tylko popatrzcie:
http://www.filmweb.pl/TopUsers
Pozdrawiam.
> majron o 2006-09-05 21:33:09 napisał:
>
> buahahahaha :) przepraszam nie moglem wytrzymac :) ciesze sie niezmiernie ze na
> filmwebie sa lepsze nagrody naprawde skacze wprost z radosci :) przypomne tylko
> ile filmweb dziala lat a ile fdb :) dziekuje :) pozdrawiam :)
Popieram kolegę :)
na FW nie wiadomo jaki film dostaniemy więc mamy przynajmniej niespodziankę, fakt że czasem przykrą niespodziankę :D, ale nagród jest tam więcej i są większe szanse na ich zdobycie, a tutaj tylko 7 :( i wiadomo jaki film. Wer to jeszcze może sobie kontrolować sytuacje, a jak bym miała ochote akurat na Autostopowicza, a zwerowali by mi więcej to by mi odjechał :( . No ale ja jestem w tej komfortowej sytuacji że nie mam szans nawet na 10 miejsce :) więc luzik hehe
> Shadowmancer o 2006-09-05 18:40:55 napisał:
>
> Eee nagrody na filmweb.pl są lepsze, tylko popatrzcie:
> http://www.filmweb.pl/TopUsers
> Pozdrawiam.
Kurcze – każdy twój post zachwala filmweb nie wiem więc co ty tu jeszcze robisz – przecież nikt nie zmusza Cię do odwiedzania tej strony :)
Pozdrawiam :)
zachwala, przecie ja nic nie zachwalam :O nie napisałam wspaniały cudowny najlepszy FW ;)
Już nie można nic napisać :(
;p
> Kolaborantka o 2006-09-06 00:27:00 napisał:
>
> zachwala, przecie ja nic nie zachwalam :O nie napisałam wspaniały cudowny
> najlepszy FW ;)
> Już nie można nic napisać :(
> ;p
Kolaborantko :P Jak było widać cytowałem wypowiedź Shadowmancer więc nie pisałem o Tobie :)
Pozdrawiam.
Chyba zapominacie, że nagrody wybiera się samemu… Podając listę nie wiesz do końca co otrzymasz.
> Grzegorz Derebecki o 2006-09-05 23:51:18 napisał:
>
> Kurcze – każdy twój post zachwala filmweb nie wiem więc co ty tu jeszcze
> robisz – przecież nikt nie zmusza Cię do odwiedzania tej strony :)
> Pozdrawiam :)
Jest tu więcej osób co bardziej lubi FW, wręcz jest po prostu anty – fanem ;]
Choćby werzy stamtąd tu są anty – dodającymi…
Ja nie wiem, może zrobię tak, że poczekam jak ta baza się rozwinie i dopiero za kilka lat tutaj zajrzę :]
Może nic się nie zmieni, może przybędzie więcej opcji, może będzie lepszy od FW – może kto wie…
Pozdrawiam.
Proszę czekać…