HYDE PARK 614 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

Witamy się! :) 178
BuziakL

Cześć Wam, zakładam temat do witania się codziennego lub od święta, jak kto woli.
To też temat dla nowicjuszy, którzy mogą dać znać o swojej pierwszej obecności na forum.
Coś tutaj cichutko u Was, witam piątkowo i pozdrawiam wszystkich klikaczy. Jest tu ktoś jeszcze?
Jak długo tu jesteście, jak tu trafiliście?
Zapraszam do dyskusji, ja wpadłam tu wczoraj pierwszy raz gościnnie na zaproszenie Marac’a (też z innego forum). Życzę udanego dnia i odjazdowo spokojnego weekendu!

ZSGifMan

@BuziakL

Hahaha, dobre, znane ;)

To ja wrzucam jeden z najstarszych kawałów o blondynkach jakie znam:

 
Hihihi :)

BuziakL

Cześć wieczorową porą!
Jak już jedziemy z kawałami to wrzucam mem’a z Januszem. Nie mam pojęcia kto to wymyślił, ale z niektórych można się pośmiać do łez.

ZSGifMan

@BuziakL

Mega! ;)
Lubię poczytać, pooglądać o Januszach i Grażynach, hehe.

A z gatunku "co ja paczę" to mój ulubiony:

BuziakL

@ZSGifMan memy są zabawne, dodam, że można również tworzyć własne wersje, są stronki do tego.

Życzę Wam udanej niedzieli! :))

KRCK

@BuziakL Cześć. :) Miło, że wzbogacasz to forum swoją obecnością.

PS
Obserwowanie po cichu innych użytkowników, to tzw. siedzenie na niewidoku. ;)) Ciekawostka z grypsery.

@ZSGifMan "Weź miej teraz odwagę się tu przyznać, że przypłynąłeś tą samą dziurawą szalupą, co praktycznie 3/4 się tu teraz aktywnie udzielających! ;)
Nie zapomnijmy też dodać, że u steru siedział zalatujący mocno rumem wąsaty starszy bosman Marac X"

Odwagi raczej mi nie brak, ale przyznać nie mogę, bo przypłynąłem kajakiem z @Elizabeth_Linton. W innych okolicznościach zapewne by mnie tu nie było, bo nie jestem aż tak purytański, żeby drzeć szaty z powodu reklam, kilku znikających ocen czy innych lapsusów, a layout nie jest taki zły. Z drugiej jednak strony, nie jestem tak krytyczny wobec FDB jak Ivaxxavi. Strona działa całkiem sprawnie, jest przyjazna, choć mi brakuje tutaj kilku funkcji. Największe zalety to sprawna wyszukiwarka i "lekkość".

BuziakL

@KRCK Cześć i witajcie również obserwatorzy:))

Ivaxxavi’ego czasami widzę w tamtejszych zagadkach i muzyce:) Mnie jeszcze nic nie denerwuje, prawdopodobnie dlatego, że jestem zbyt krótko, by stracić cierpliwość.

Miłego dnia Wam życzę!

LakiLou

@BuziakL
Mój pies mi dzisiaj zafundował bardzo miły dzień ;D

BuziakL

@LakiLou hehe, to rzeczywiście Twój pies?
Ale cudak słodki!
Tak, kable, ładowarki, piloty, skarpetki- mój najwięcej zniszczeń poczynił z ładowarkami do telefonów, skarpetkami i 2 razy zjadł mi kable do zasilacza od laptopa, za to ostatnie myślałam, że go uduszę!:)) To szczerze współczuję, a jeszcze sobie przypomniałam o słuchawkach, też zostały zjedzone;(

Ktoś może pomyśleć, że to nasza wina bo nie kładziemy rzeczy z daleka od psów, ale przed nimi nie da się nic schować :D Mój jak był młodszy, zawsze polował, kiedy nie widzę, wystarczył moment a już coś zwinął. W tym miesiącu skończy 2 lata, zaczyna się poprawiać, ale skarpetki nadal podkrada:P

P.S. Czy Twój pies lubi maskotki pluszowe? Mój uwielbia do tej pory..

LakiLou

@BuziakL
To nie mój, ale zrobił dokładnie to samo czyli przegryzł kabel od gitary :D Mój jest póki co tylko nieco większy.

To jest mój psiak :)

Mój to tam tylko jak na ten moment zdemolował całą kuchnię i co chwila dobiera się do butów, skarpet i innych ciuchów. W sumie codziennie zabiera się za gryzienie innych rzeczy :D A najbardziej lubi mopa. Jak tylko go widzi to koniec w transie jest :D

Otóż to :D Pies zawsze znajdzie sposób, żeby coś dorwać. Jak kończy 2 lata to już masz najgorsze za sobą, mój to ma 3 i pół miesiąca, więc szaleje jak nie wiem co. Codziennie funduje mi jakąś nową ranę :D

Jak najbardziej lubi. On ma już tyle pluszaków i innych zabawek, że sam nie wie co wybrać i lata tak od jednej do drugiej :D

ZSGifMan

@KRCK

> Odwagi raczej mi nie brak, ale przyznać nie mogę, bo przypłynąłem kajakiem z @Elizabeth_Linton.

Okej, skoro tak to przyjmuję do wiadomości i dzięki za jasną deklarację ;)

A strona pt. FDB moim zdaniem nie jest uboga czy mniej funkcjonalna niż ta inna, ale jest po prostu specyficzna na swój sposób. Mniejsze zasoby treści wynikają z tego co oczywiste, czyli o wiele mniejszej liczby użytkowników, strona jednak jest relatywnie do nich bogata, ale co odbieram za największy jej atut, to zupełnie inną społeczność, która ją tworzy. Są to ludzie bardziej otwarci na siebie i nieporównywalnie bardziej pomocni, niż tam gdzieś indziej :P
Oczywiście mowa tu o tych wyżej, bo My tu niżej też jesteśmy bardziej "społeczni".

@LakiLou

Ale fajne psisko, komisarz Rolex z niego wyrośnie :)

@BuziakL

Ja wolę oglądać cudze, moje pewnie nie byłyby takie śmieszne, gdyż znakomita większość moich żartów, to zapewne… suchary ;p

BuziakL

@LakiLou aaaaa!!! Ale fajny, będzie duży z tego, co widzę :D
A to mój:
https://img.techpowerup.org/190305/my-dogy-boy.jpg

Widzę, że podjąłeś b. wymagające wyzwanie, jak będziesz potrzebował rady dot. tresury psa, czy innych infosów, to pisz;) Poza tym w necie masz sporo informacji o tym.
Ja mopa na szczęście nie mam, ale wiem, że psy BARDZO lubią mopy, szczególnie w momencie ich używania lub zmiotki, czy miotły..

Bądź dla niego konsekwentny i wydawaj krótkie polecenia, składające się z 1 słowa do danej czynności lub z 2 słów.
Wynagradzaj go, jak np. Cię posłucha, jest grzeczny.. Im szybciej zaczniesz, tym fajniejszy będzie.
Też powinien mieć 1 miejsce do spania, takie, żeby wiedział, że to jest tylko jego teren i 1 miejsce na zabawki. Nawet, jak je porozwala po całym domu, to zawsze po zabawie warto je zebrać w to 1 miejsce.
Muszę też napisać, że teraz masz najfajniejszy czas z psiakiem, poza tym idzie wiosna, będzie ciepło, więc będziesz mógł spędzać z nim sporo czasu poza domem.
Aportowanie będzie mu się podobać. Pamiętaj mu zrobić zawieszkę z imieniem i nr telefonu, ewent. jak ucieknie, czy się oddali, ktoś z pewnością zgłosi się do Ciebie (oczywiście wykluczam sytuację, że ktoś Ci go może zwinąć) :P

Ja mam taki problem ze swoim, że On lubi uciekać, tzn. łapie trop i leci przed siebie, więc używam na otwartych przestrzeniach smyczy regulowanej lub linki dość długiej, więc ma swobodę.
A np. ogród, czy takie wybiegi zamknięte dla psów, tam już biega swobodnie bez smyczy.

Trochę Ci zazdroszczę tego czasu, jak pies jest mały, w sensie wiekowo..
Jeżeli Cię gryzie w zabawie, to używaj rękawicy kuchennej :D ale też uważaj z droczeniem psa, by nie był agresywny… Jak, coś pisz do mnie, nawet na PV, mam nadzieję, że wychowasz fajnego psiaka, laski będą robić słodkie oczy:))

@ZSGifMan Twoje memy, czy kawały są ok. Obecnie jest taki problem, że ludzie już prawie wszystko widzieli, więc ciężko jest trafić z czymś nowym.

Miłego dnia Wam życzę!

@LakiLou jeszcze jedno, nie wiem ile czasu z nim spędzasz, ale spróbuj go zostawiać na dłużej samego, by się przyzwyczajał być też sam. Jak tego nie zrobisz, pies podczas Twojej nieobecności będzie szczekał i wył, będzie go bardzo trudno tego oduczyć, jak dorośnie.

LakiLou

@ZSGifMan
Jak najbardziej :)

@BuziakL
No dość duży będzie z niego łobuz :D
Ładny piesek :)

Ano wymagające, ale za to bardzo fajne wyzwanie :) Uwielbiam psy i nie umiem sobie wyobrazić, żeby nie mieć jakiegoś. Już w necie dużo wyczytałem i tresurze i powypytywałem znajomych, ale dzięki jak coś będę pisać :)
Jeszcze do tego grona dodał bym odkurzacz ;)

Wszystko to co napisałaś właśnie robię, a co do tego aportowanie to jak najbardziej mu się podoba. Prócz tego jeszcze lubi za tym różowym kółku, co jest na zdjęciu latać.

Ja swojego jeszcze nie puszczam tak bez smyczy na jak gdzieś z nim jestem. Póki co biega sobie wolno pod domem, ma tam wystarczająco dużo przestrzeni do tego.

Dużo lepiej byłoby gdyby tak nie gryzł, ale tak poza tym to jest bardzo fajnie.
Z reguły jakoś sobie radzę z gryzieniem rąk, ale zdecydowanie gorzej jest z nogami :D Jak dobiera mi się do butów do podgryza mi właśnie nogi :D W sumie to już robią słodkie oczy ;)

A to z zostawianiem go już mam z głowy. Na początku właśnie piszczał, a teraz jest spokojny jak baranek.

BuziakL

@LakiLou w takim razie życzę powodzenia i wspaniałego czasu z psiakiem:)
Mój już nie biega za odkurzaczem, ale wcześniej biegał i szczekał.
Jeszcze dodam papier toaletowy, albo rolki po papierze, do tej pory lubi podkradać i rozszarpywać, więc łazienkę trzeba koniecznie zamykać :D

LakiLou

@BuziakL
Dzięki :)
Mój do papieru toaletowego się nie dobiera, ale to dlatego, że łazienkę mam szczelnie zamkniętą :D Za dużo rzeczy tam jest, które mogą go zainteresować ;D

BuziakL

@LakiLou dobrze, że jesteś tak przezorny :))

Witajcie Wszyscy!

https://www.youtube.com/watch?v=WRz2MxhAdJo

ZSGifMan

@BuziakL

Yoda zawsze na czasie, nawet "nowowczesnie" strollowany przez… Gremlina XD

BuziakL

@ZSGifMan wow! Tego nie znałam, jaka pikna pani gremlin :D

ZSGifMan

@BuziakL

To nie pani Gremlin, tylko pani Yoda ;D
Był młody (podobno), może czuł się trans, może zwyczajnie dorabiał jako drag queen…? XD

BuziakL

@ZSGifMan ale jak pani Yoda? Haha! Ona wygląda, jak wersja gremlinicy :D

ZSGifMan

@BuziakL

Bycie taką gremlinicą, to wstydliwa przeszłość Yody ;D

@LakiLou

To jest świetne!
Spodoba Ci się :))

Sparaliżowany pies dostaje psi wózek inwalidzki

BuziakL

@ZSGifMan nie wiedziałam o tym, znam go tylko takiego:)

Cześć Wam, cieszmy się, bowiem jutro już piątek:))

@ZSGifMan teraz zobaczyłam ten filmik, psinka bardzo fajna, cieszy się, że może biegać- piękna radość.

ZSGifMan

@BuziakL

Psinka słodka jest pomimo że to jakaś jakby niefajna rasa, jakieś psy do walk chyba.

Yoda przedziwny koleś jest, pamiętam za dzieciaka pomimo że niby sympatycznie starali się go pokazać, to we mnie jakoś wzbudzał niepokój i niezbyt mi się podobał, dosyć porównywalnie z Jabbą the Huttem! ;)
Byłem wtedy w kinie i dlatego odbiór taki emocjonalny, na E.T. Też byłem, ale to już inna historia :P

No dobra, opowiem szybko: więc byłem w kinie podczas wakacji u dziadków i jak wróciłem po seansie jakoś późno wieczorem i było już całkiem ciemno, w lecie, więc pewnie godzina jakaś 22-23, a wtedy dzieciaki spokojnie mogły same śmigać po ulicach i pies z kulawą noga ich nie zaczepiał, ani nic do nich nie miał! Więc wróciłem i babcia dała mi naleśniki z powidłami śliwkowymi, nie chciała już hałasować i odgrzewać, więc powiedziałem, że oczywiście zjem bez problemu na zimno jak, a jak już usiadłem i zacząłem je jeść, to wyglądały oczami dziecka identycznie jak ten stworek E.T. Z filmu z kina i prawie się popłakałem wtedy, bo byłem cholernie głodny i czułem się jakbym zjadał fajnego martwego ET. Masakra, pamiętam tę traumę do dziś ;D

LakiLou

@BuziakL
Jak to się mówi przezorny zawsze ubezpieczony ;)

@ZSGifMan
Piękne to jest, ale już kiedyś to widziałem :)

https://www.youtube.com/watch?v=a6KGPBflhiM
To jest kapitalne. Cudowne słodziaki :)

BuziakL

@LakiLou piesio fajny, ogólnie szczeniaki są świetne:)

@ZSGifMan ale miałeś przygodę, pewnie do tej pory nie jesz takich naleśników :D

Miłego dnia Wam wszystkim życzę! Widzę, że jest nowy temat dot. dnia kobiet, więc tam złożę życzenia, a tu zostawiam 2 żarciki..

ZSGifMan

@LakiLou

Ale słodziaki te szczeniaki, ogólnie jak mówi Buziak – wszystkie szczeniaczki to słodziaczki ;D

@BuziakL

Jadam, jadam, ale jak właśnie na zimno się trafią z czymś ciemnym w środku co prześwituje, to mi się momentalnie przypomina i się sam z siebie śmieję i zjadam tego E.T. ze smakiem :P

BuziakL

Ogólnie, cześć Wam ludzie!
Dzisiaj miałam dzień w rodzinnych rozjazdach.. Nie wiem, jak u Was, ale w mojej okolicy b. mocno szaleje wiatr i pada deszcz, tak więc życzę Wam spokojnej i bezpiecznej nocy w domowym zaciszu.

@ZSGifMan :D Faktycznie teraz, jak człowiek starszy, już mu takie wspomnienia nie są straszne.
Ty gdzieś pisałeś, że będziesz w podróży, jutro się dokopię do tematu, ale w takim razie życzę szerokiej i bezpiecznej drogi.

ZSGifMan

@BuziakL

Ale to wiało w sobotę i w nocy na niedzielę, przynajmniej tam, gdzie ja urzędowałem.
W podróży to za wiele powiedziane, jakieś cztery dyszki miałem do przejechania, ale tak piździło (jak w kieleckim;) że mi normalnie samochód zwalniał jak dostawałem tzw. wiatr czołowy, a nigdy nie miałem takich problemów i niezłe jaja były ;D

Dziękuję za życzenia, dojechałem szczęśliwie i wróciłem też, jak zresztą widać :)

BuziakL

@ZSGifMan no tak, ja to pisałam z tego co pamiętam w niedzielę właśnie, 9 i 10 marca dostałam sms’a z alertem, żeby w miarę możliwości nie wychodzić. Faktycznie w nocy trzaskało, że nie mogłam spać. 2 dni tak mieliśmy.
Ja mam problem bo muszę się dostać z Wrocławia do Bytomia jutro, cholera wszędzie dojazd z przesiadkami. Właśnie obczajam blabla car, może coś się trafi, wtedy będzie najszybciej.
Jak na złość u nas auto zaczęło szwankować, nie miało kiedy tylko teraz..

Miłego dnia Wam życzę

ZSGifMan

@BuziakL

Też dostałem SMS-y zatytułowane ALERT RCB, one były sztuk dwa i w nocy z soboty na niedzielę (9 na 10 marca), właściwie i tak naprawdę to oba przyszły w nocy, pierwszy w sobotę około 23:15, a drugi to już po drugiej nad ranem w niedzielę.

Ale zamiast sugerować ludziom, aby siedzieli w domach na tyłkach, mogli napisać, że wystarczy się dociążyć jakąś dajmy na to sztangą ;D

Może nie odleci…? XD

BuziakL

@ZSGifMan ja się dociążałam na spacerze z psem. Wyglądał zabawnie, ponieważ uszy mu latały do góry :D

Witajcie, już czwartek, za oknem chlapa i pochmurnie.
Życzę Wam, mimo wszystko, przyjemnego dnia.

ZSGifMan

@BuziakL

Dziękujemy bardzo, dzień minął szybko, było trochę słonecznie, trochę mokro, trochę zimno. Ale jakoś tam był ;)

Zaraz, zaraz… Czy to już dzisiaj nie jest przypadkiem ostatni dzień przed upragnionym weekendem?

Wszystkiego dobrego na dzisiejszy wieczór :))

BuziakL

@ZSGifMan dziękuję i wzajemnie:)
Właśnie tak jest, że człowiek wzdycha, bo poniedziałek, a tu nagle piątek! :D

Wszystkim miłego dnia i spokojnego weekendu życzę.

ZSGifMan

@BuziakL

Ooo!
Jakie pyszności! :D

Co sądzisz o takich kawach? ;)

Dla mnie to trochę przerost formy nad treścią, bo zawsze bardziej od wyglądu cenię smak, ale miło się patrzy, więc i pewnie dobrze też smakuje ;p

BuziakL

@ZSGifMan kawusia spoko, wizualnie przyjemna dla oka i zmysłów :)
Kiedyś bardziej lubiłam kawy typu latte, cappuccino, z dodatkiem np. bitej śmietany, czy czekolady… Obecnie (od 4 miesięcy) przeniosłam się na prostą kawę parzoną, z minimalnym dodatkiem mleka i cukru.
Na początku było mi ciężko, ale dałam radę. Niby parzona jest o niebo zdrowsza, od tych wszystkich wybajerowanych, przetworzonych kaw.

Miłego dnia Wam życzę!

A po wszystkim, u mnie będzie tak:P

ZSGifMan

@BuziakL

Dziękujemy, dla Ciebie również super weekendu! :D

BuziakL

@ZSGifMan dziękuję, weekend mija spokojnie! Dziś mamy świetną pogodę, więc pierwsza część dnia była dość mocno aktywna, poza domem:)

Muzyczka dla Was!
https://www.youtube.com/watch?v=WsdEfbTSFII

KRCK

@BuziakL Cześć Buziaku i wszystkim pozostałym. ;)

Tak się tu zbieram i zbieram, i zebrać nie mogę. :-)

BuziakL

@KRCK no to się zbierz wreszcie:P
Zapomniałam się dziś przywitać! Prawie mamy po poniedziałku, tak więc życzę Wam odpoczynku po pracy. Niestety pogoda się pogorszyła, tak więc pozostaje czekać na kolejną falę ciepła. Niebawem przywitamy wiosnę:)

A tu mały żarcik :D

ZSGifMan

@BuziakL

Witaj po niedzieli, no i już w po poniedziałku też ;)

Cher – Dov’e L’Amore – bardzo fajne kawałki miała Cher jak jeszcze śpiewała/występowała, ale nie wiedzieć nawet kiedy zniknęła, zupełnie jak czasem mi się przypomni, że zniknęła… Tina Turner.

On tez zniknął, jakoś go mało ostatnimi czasy:

Sting – Englishman In New York

Żarcik śmieszny z kategorii "mocnych" :D

Aaa, to zapodam taki sam, hmm. podobny, ale z tej samej półki:

BuziakL

@ZSGifMan dobry żarcik! :))
Niestety wczoraj mnie zwiało z powodu awarii internetu, a później miałam zajęcia poza netem, więc dziś się witam i życzę Wam pięknego dnia.
A może i dobrze, mieliście trochę spokoju ode mnie:P

ZSGifMan

@BuziakL

Witaj!

Awaria internetu to koniec świata dla człowieka XXI wieku ;D Zapewne dla niektórych to gorsze niż fizyczna śmierć, to jest nicość, niebyt – nie istniejesz w sieci = nie żyjesz :(

Ale wspomniany piąteczek, to dopiero ten wieczorem :))

ramsayek

@KRCK Cześć :)

ZSGifMan

BuziakL

@ZSGifMan @ramsayek cześć.
Brak internetu ma też swoje plusy, wczoraj porobiłam przedwiosenne porządki w szafach.
Dzieciaki były w szkole, nie miałam jak pracować, więc musiałam sobie wyszukać zajęcie. :D

ZSGifMan

@BuziakL

Jako, że lubuję się w zestawianiu śmiesznych wypowiedzi:

> Brak internetu ma też swoje plusy… Dzieciaki były w szkole

:D

Ja czasem mam wrażenie, że u mnie w domu wszystko po kolei jest niejako dodatkiem do internetu ;)

BuziakL

@ZSGifMan a jak inaczej.. :D
Nie wiem jak Ty, ale jak jesteśmy na wakacjach np. nad jeziorem, czy na działce w weekendy to tam kompletnie nie ma neta, sama dzicz w sensie, że zasięg tak słaby, że też trudno dzwonić.
Polecam takie klimaty, przy okazji jakieś gry planszowe, karty, Jenga, Eurobiznes ..

Cześć Wam, miłego dnia życzę!

ZSGifMan

@BuziakL

My tak zbytnio nie mamy gdzie wyjechać dlatego bardzo zazdroszczę kontaktu z naturą na własnej działce z własnego domku ;)

Kasety VHS to dzieciak jeszcze jakoś pamięta, bo nagrywaliśmy jej z Mini Mini Krecika, Listonosza Pata, nawet sławne… Teletubisie – tak! To był szał, miała i małe Tubisie, średnie, duże, oraz takie olbrzymie i większe od niej ;D Na całe szczęście przeszło jej, uff!
I wracając do tematu kaset, to jak raz zobaczyła kasety magnetofonowe, to się drapała w głowę co to za czort, jak powiedzieliśmy, że do muzyki, to odpaliła: "przecież są płyty!", no tak, w sumie to tak, ale dopiero teraz :P
Po zaprezentowaniu krótkiej analogii tych kaset i CD do DVD i kaset VHS dziecko wreszcie pojęło, ale gramofony zna tylko z Tuby, a ja na nich z bratem słuchałem bajek, potem muzyki i takich hiciorów jak:

 ! ! ! U W A G A ! ! !   Klasyczny hicior!     :D 

Lady Pank – Mniej niż zero

Będę teraz bardzo honorowy i pochwalę się… kumoterstwem i układami, bo dzięki "wejściom" wuja miałem tę płytę (LP) na jakieś tydzień-dwa przed jej pojawieniem się w sklepach! ;D

Szpulowca też obsługiwałem, lecz nie był mój, bo wtedy byłem "już" szczęśliwym posiadaczem kaseciaka GoldStar :D

BuziakL

@ZSGifMan kaset mój syn na oczy jeszcze nie widział, vhs’ów też. Muszę kiedyś zgarnąć to z domu mamy (bo trzymam te skarby na strychu) i pokazać, co to my kiedyś mieliśmy :)

Mam ostatnio ogromną potrzebę kupienia gramofonu i chyba sobie sprawię prezent, tylko nie wiem, jaki kupić, by był dobry i trzymał na długie lata..
Muszę sprawdzić, gdzie można kupować płyty, przy okazji zobacz co znalazłam:
https://www.olx.pl/oferta/pink-floyd-plyty-winylowe-do-gramofon-CID751-IDm3Vyc.html#2e05e445ab

To będzie frajda posłuchać muzy z takiego sprzętu:)) Ostatnio rozmawiałam o tym z koleżanką i powiedziała, że Ona nie przepada, ponieważ na gramofonie trzeba słuchać całej płyty, a Ona ma na Spotify :D swoje składanki, niczego jej więcej nie potrzeba.

Ale jak znam życie, jak sobie kupię, to i Ona zaraz poleci kupić, pewnie lepsze haha..

P.S. Oglądaliście wczoraj mecz naszej ekipy? Nie chcę zapeszać, ale ten Krzysztof Piątek daje czadu na boisku.

No to miłego piątku życzę Wam ludziska!

LakiLou

@BuziakL
Jeśli chodzi o gramofon to ten polecam :)
https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/gramofon-audio-technica-at-lp120-usbhc-czarny
Mam go co prawda krótko, ale jak na razie mnie nie zawodzi :) A płyty można kupować w wielu miejscach między innymi przez allegro czy empiku :)

Teraz akurat sobie tego słucham ;)

BuziakL

@LakiLou dziękuję za rekomendację, bardzo doceniam.
Nie ukrywam, że się jaram, jak już zdobędę się na odwagę, by zdecydować się na zakup, dam znać.
Najpierw muszę się z tym wszystkim obeznać bo dla mnie to stare dzieje, ciekawa jestem co na to dzieciaki. Będzie zabawnie :D

Scorpions – na dobranoc;)
https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

Proszę czekać…